Mijn doel

Mijn passie is het stroomverbruik en ik wilde mijn ervaringen met u delen in deze blog.

Mijn berichten in deze blog zijn gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en observaties. Dit zijn mijn adviezen, die niet worden onderschreven door een van de fabrikanten of distributeurs die mij hebben voorzien van informatie voor mijn post. Ik heb al deze koeler modellen gebruikt, zelfs in mijn vrije tijd, en je leert over de koelte van deze koelers in de volgende secties. Intel Koelers in vergelijking (De Core i7 920 en Core i7 910 zijn vervangen door de Core i7 3960X en de Core i5 2500K respectievelijk) Ik ben geen Intel fanboy, noch heb ik echt de zorg over de verkoop van het bedrijf of marketing strategie. Het is mijn mening dat Intel is te snel in het duwen van de marketing envelop en niet de tijd nemen om de consumenten te onderwijzen.

Mijn motto is niet om een dure fan te maken, maar er een te maken die jaren meegaat. Dat is wat ik deed. Dit is de eerste CPU Cooler die niet is gemaakt in China en zal duren voor tientallen jaren.

De reden waarom ik mijn CPU Cooler maak in Amsterdam is simpel. Ten eerste is dit de plek om nieuwe computerapparatuur te kopen. Ten tweede hoeft u niet meer te betalen voor producten van Chinese producten. Ik meen het. Zo komt de CPU Cooler tot leven. Eerst knip ik twee 4mm diameter koperen heatpipes. Toen heb ik een thermische verbinding op de koperen heatpipes gezet. Tot slot heb ik de koperen heatpipes bedekt met wat aluminiumfolie om corrosie te voorkomen. Dan voeg ik wat silicium toe en leg het bovenop het koper. Tot slot heb ik de twee koperen heatpipes in een plastic zak gedaan. Ik zet een beetje warmte op de top om ervoor te zorgen dat het silicium kleeft aan het koper.

Mijn leven

Toen ik klaar was met school begon ik met behulp van internet en ik dacht aan het doen van iets anders, maar ik was nooit echt een computer geek. Toen zag ik de Intel Z68 chip. Ik kon niet geloven hoe snel het was. De prijs leek een koopje, ik was op zoek naar een overgeklokte Intel. Ik dacht: "Wat is er nog sneller dan een overgeklokte Intel?" dus kocht ik er een! Ik was erg blij. Ik kocht een Z68 CPU en ik gebruikte het met de Noctua koeler. Ik moest alle schroeven vervangen en ik moest een nieuw RAM-geheugen te vinden. Mijn pc had de nieuwste versie van Windows (8.1).

Hier heb ik mijn ASUS P6H65-V PRO, die ik zal laten zien in deze blog. Dit moederbord heeft de hoogste overklokken, de beste luchtstroom, het meeste vermogen, het meeste RAM-geheugen en de hoogste FPS.

Mijn Ebook, die "Cooler Master 101-R: Cooler Master 101 Series R/J Cooler" heet, is verkrijgbaar in mijn Amazon store.

Mijn favoriete koeler aller tijden en een die ik sterk aanbevelen. Deze koelers zijn uitstekend geschikt voor het koelen van kleine hoesjes, zoals kleine desktops, en hun grote koelers kunnen worden gebruikt voor grote casebuilds. De koelers zijn van zeer hoge kwaliteit, ze zijn gemaakt in Taiwan, en ze komen met de juiste instructies. Cooler Master Cooler 101-R: Deze koelers zijn een uitstekende waarde, ze zijn een perfecte match voor het geval van uw keuze. Je ze kopen voor $ 40,00 of je gaan voor een duurdere koeler zoals de Cooler Master Prodigy 102 of de Cooler Master Hyper 212. U ook kiezen voor een koeler en krijgen het juiste type voor de grootte van uw zaak. In feite is deze koeler perfect om mijn XPS 13 te koelen, het enige probleem dat ik heb is dat ik er geen zaak voor heb, dus mijn zaak past er niet in.

Op sociale media vind je mij op Facebook, Twitter of Google en in Google . U mij bereiken via mijn e-mail ([email protected]) en op mijn Facebook pagina (facebook.com/pages/Coffee-cooler/2915120724167092) of in de Coffee-Cooler shop in Amsterdam. Ik geef je de primeur over alle dingen koffie en geeky. Voel je vrij om uw opmerkingen en meningen achter te laten, ik weet zeker dat ik naar de jouwe in een dag of twee.

Dit bericht bevat affiliate links. Eventuele extra inkomsten uit deze blog zal worden gezet in de richting van mijn kosten. Als u wilt de blog te ondersteunen door de aankoop van mijn boeken, mijn shirts en coole tech gear, u dat hier doen. Bedankt voor het lezen en zorg ervoor dat de rest van mijn site te controleren, ik hou ervan om het te doen!

De volgende informatie komt rechtstreeks van amazon's support pagina met betrekking tot de Kindle Fire HDX tablet:

Je hebt een apparaat dat je gebruiken met al je Kindle Fire HDX-apparaten. De volgende software kan nodig zijn voor sommige van deze functies te werken, maar Amazon zal u niet vragen om een update uit te voeren.