Wij houden u op de hoogte van wat er nieuw is voor een nieuwe generatie van onze klanten.

CPU-koelers zijn het meest cruciale onderdeel van je CPU, het bepaalt de thermische prestaties van je CPU, je overklokprestaties, je koelprestaties en nog veel meer. Ons thermische testproces stelt ons in staat om een enorm scala aan modellen cpu-koelers te testen en te verifiëren. Voor elk model hebben we alle hardware op ons testbed kunnen testen. We hebben ook veel van deze CPU's door ons eigen thermische testproces gebracht om ervoor te zorgen dat de hardware veilig is. Dit is een groot deel van onze producttesten omdat we onze eigen gegevens en gegevens van onze klanten gebruiken om de prestaties van de koeloplossing te bepalen.

Lees verder om meer te weten te komen over ons proces en wat we met de gegevens doen om ervoor te zorgen dat onze producttests veilig zijn.

We streven ernaar om al onze tests met strikte nauwkeurigheid en objectiviteit uit te voeren. Onze methodologie is ook open en we moedigen mensen aan om hun eigen hardware te testen. Ik denk dat de resultaten van onze tests objectief en reproduceerbaar zijn. Voel je vrij om onze testgegevens te downloaden en te reproduceren en ze in te dienen voor beoordeling en beoordeling. Dit is een openbaar forum voor iedereen om resultaten en testprocedures te delen en te bespreken en voor ons om onze tests te verbeteren en voort te bouwen om ervoor te zorgen dat we de meest nauwkeurige informatie mogelijk maken. Heeft u vragen of zorgen of wilt u gewoon uw testresultaten delen, neem dan gerust contact met ons op.

Klik hier om het belangrijkste artikel over deze review te zien. De Corsair AX550i-1000R was een uitstekende koeler, maar zoals ik schreef in de review, de AX550i-1000R was een enorme overkill en de fans waren luidruchtig.

U onze blog bezoeken en meer lezen over ons proces en onze producten.

Lees verder voor meer informatie over het privacybeleid van CPU Cooler, ons privacybeleid en de voorwaarden waaronder we onze informatie zullen delen met andere bedrijven en adverteerders. Het privacybeleid van CPU Cooler Wij zijn toegewijd aan het verstrekken van de beste service aan onze klanten. Dit betekent dat we weliswaar geen persoonlijke informatie delen met iemand buiten ons bedrijf, maar dat we bepaalde gegevens kunnen delen met onze leveranciers. Sommige van deze gegevens kunnen worden gebruikt om de kwaliteit van onze producten te verbeteren. We kunnen de informatie die we verzamelen delen met onze leveranciers, in overeenstemming met hun beleid. Deze leveranciers omvatten fabrikanten, fabrikanten van componenten en fabrikanten van verpakkingen en accessoires, maar we delen de gegevens die betrekking hebben op onze producten niet met een ander bedrijf, behalve voor zover we wettelijk verplicht zijn dit te doen. Onze bedrijfsnaam en de informatie over ons zullen niet op de websites of producten van deze bedrijven verschijnen.

Te vaak mensen kopen CPU koelers van websites die beloften die ze niet kunnen houden en dan klagen dat ze niet kunnen nemen hun hardware terug, of dat de koeler niet goed is gemaakt. Dat is de waarheid - ik ben persoonlijk niet geïnteresseerd in dit soort klachten - maar ik wil nog steeds om u te voorzien van alle details die u nodig hebt in dit bericht. Als ik iets gemist laat het me weten en ik zal mijn best doen om het te repareren. Ik begon het probleem te onderzoeken in februari van dit jaar en na een paar weken van onderzoek moest ik tot de conclusie komen dat de problemen met de CPU koelers in onze database waren niet gerelateerd aan temperatuur of prestaties, maar de manier waarop ze werden geïnstalleerd en gebruikt. En dat is toen maakte ik de beslissing om een reeks berichten te schrijven, die ik zal blijven bijwerken totdat ik de waarheid, of totdat ze weg zijn en ik heb om iets terug te zetten in. Het probleem hier is niet alleen met de koeloplossing, zoals ik u hier zal laten zien.